Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nr. 8

 Woonvorm Nr.8 biedt plek aan twee bewoners. Nr.8 is onafhankelijk en niet gekoppeld aan Nr.6 of aan het huis van Richard en Jolanda. Iedere bewoner heeft zijn eigen zit-, slaapkamer van ruim 20m². De rest van het huis wordt verdeeld tussen de bewoners.

 De bewoners wonen bijna helemaal zelfstandig. Met z’n tweeën zijn ze verantwoordelijk voor het huis en de tuin. De bewoners doen hun eigen boodschappen en koken vier dagen per week.  Op de andere dagen eten ze mee op Nr.6.

Jolanda en Richard zijn 24 uur te bereiken. Wanneer ze niet thuis zijn en de tussendeur is gesloten, zijn ze mobiel te bereiken.

 Met wat hulp van Richard en Jolanda moet het een prettig huis worden, waar je jezelf kan zijn, je prettig woont en thuis kunt zijn.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren